Általános információk a Gerincegyensúly Visszaállító Terápiáról (GVT)

A GVT egy olyan egyedülálló személyre szabott alternativ egészségmegörző rendszer, mely szelektíven egyesít néhány tradicionális keleti masszázsterápiát.  Minden esetben egyénre szabott módszerekkel segíti a páciens problémáit a lehető legrövidebb idő alatt megszüntetni. Az ízületek mobilizálása révén a kezelések közben roppanó hang is kisérhet bizonyos fogásokat, ami miatt sok esetben a kezelés egy laikus számára akár egy csontkovácsoláshoz hasonló is lehet.

Gerincegyensúly Visszaállító Terápia (GVT)

A leggyorsabb eredményekre akkor számíthat, ha a csontváz-, és izomrendszer szerkezeti egységeiben anatómiai elváltozás nem történt. Mit értek ez alatt? Ha minden izom, csont és ízület egészséges állapotban van, mert nincs elszakadva, elkopva, húzódva vagy éppen zúzódva, mindössze csak túlterhelés, fáradás van az izomzatban vagy az ízületben, esetleg a gerinc kisízületeiben elcsúszás történt (becsípődött egy ideg), de semmilyen szerkezeti elem nem károsodott. Abban az esetben ha izomhúzódások, részleges- vagy teljes szakadások, porcsérülések, kiszakadt porckorongsérv, elkopott térdízület, kopott csípőízületi felszínek, izom- és ínszakadásokkal küzd a terápia lassabban, de működhet.

A kezelésről 2

A GVT NEM ORVOSI KEZELÉS!!! Garanciát sajnos nem tudok vállalni arra, hogy a GVT -terápia minden esetben meghozza a kívánt eredményt, de arra számíthat, hogy mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb újra panaszmentesen élhessen. Tapasztalatom az, ha 2-3 GVT kezeléssel, és a kiegészitő kezelésekkel (Safe lézer, Bemer fizikai érterápia, Ceragem ágy, Gyógytorna) nem érünk el 2-4 hét alatt érezhető állapotjavulást, nem érdemes tovább folytatni a kezeléseket, mindenképp vissza kell menjen szakorvosához.