Általános információk a Gerincegyensúly Visszaállító Terápiáról (GVT)

A GVT egy olyan egyedülálló személyre szabott terápiás rendszer, mely szelektíven egyesít számos tradicionális keleti, és modern nyugati gyógyító eljárást. Minden esetben egyénre szabott kezelésekkel segíti a páciens problémáját a lehető legrövidebb idő alatt megszüntetni.

Gerincegyensúly Visszaállító Terápia (GVT)

A leggyorsabb eredményekre akkor számíthat, ha a csontváz-, és izomrendszer szerkezeti egységeiben anatómiai elváltozás nem történt. Mit értek ez alatt? Ha minden izom, csont és ízület egészséges állapotban van, mert nincs elszakadva, elkopva, húzódva vagy éppen zúzódva, mindössze csak túlterhelés, fáradás van az izomzatban vagy az ízületben, esetleg a gerinc kisízületeiben elcsúszás történt (becsípődött egy ideg), de semmilyen szerkezeti elem nem károsodott. Abban az esetben ha izomhúzódások, részleges- vagy teljes szakadások, porcsérülések, kiszakadt porckorongsérv, elkopott térdízület, kopott csípőízületi felszínek, izom- és ínszakadásokkal küzd a terápia lassabban, de működhet.

A kezelésről 2

Garanciát sajnos nem tudok vállalni arra, hogy a terápia biztosan meghozza a kívánt eredményt, de arra számíthat, hogy mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb újra panaszmentesen élhessen. Tapasztalatom az, ha 2-3 alkalom nem hoz érezhető állapotjavulást, nem érdemes tovább folytatni a kezeléseket. A teljes gyógyulás egy gerincferdülés esetében akár 1-2 év, kisízületi becsípődésnél mindössze 2-3 nap.