Általános információk a Gerincegyensúly Visszaállító Terápiáról (GVT)

A GVT egy olyan egyedülálló személyre szabott alternatív egészség megőrző rendszer, mely szelektíven egyesít néhány tradicionális távol keleti masszázsterápiát, leginkább akupresszúrát és a YUMEIHO japán masszázsterápiát.  A terápia minden esetben egyénre szabott módszerekkel segíti a páciens problémáit a lehető legrövidebb idő alatt megszüntetni. Az ízületek átmozgatása révén a kezelés közben roppanó hang is jelentkezhet bizonyos fogások közben, ami miatt a kezelés hasonlíthat egy csontkovácsoláshoz.

Gerincegyensúly Visszaállító Terápia (GVT)

A leggyorsabban panaszai abban az esetben fognak enyhülni, ha a csontváz-, és izomrendszer szerkezeti egységeiben anatómiai elváltozás nem történt. Mit értek ez alatt? Ha minden izom, csont és ízület egészséges állapotban van, mert nincs elszakadva, elkopva, húzódva vagy éppen zúzódva, mindössze csak túlterhelés, fáradás van az izomzatban vagy az ízületben, esetleg a gerinc kisízületeiben elcsúszás történt (becsípődött egy ideg), de semmilyen szerkezeti elem nem károsodott!!!

Abban az esetben ha izomhúzódások, részleges- vagy teljes szakadások, porcsérülések, kiszakadt porckorongsérv, elkopott csigolya, térd vagy csípőízületi felszínek, izom- és ínszakadásokkal küzd a terápia lassabban, de működhet.

A kezelésről 2

A GVT NEM ORVOSI KEZELÉS!!! Garanciát sajnos nem tudok vállalni arra, hogy a GVT -terápia minden esetben meghozza a kívánt eredményt, de arra számíthat, hogy mindent megteszek azért, hogy minél hamarabb újra panaszmentesen élhessen. Tapasztalatom az, ha 2-3 GVT kezeléssel, és a kiegészitő kezelésekkel (Safe lézer, Bemer fizikai érterápia, Ceragem ágy, nyirokmasszázs, frissítő- relaxáló testmasszázs) nem érünk el 2-4 hét alatt érezhető állapotjavulást, nem érdemes tovább folytatni a kezeléseket, mindenképp vissza kell menjen szakorvosához.