A frissítő- relaxáló testmasszázs, nyirokmasszázs és egyéb más szolgáltatásom közül egyik sem minősül ORVOSI GYÓGYKEZELÉSNEK!!! Szolgáltatásaimat csakis előzetes időpontfoglalás után veheti igénybe. A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, legkésőbb 12 órával előtte teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linket preferálom, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabaditja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt). Telefonon is lemondhatja időpontját a kezelés előtt legkésőbb 12 órával. Az smsben és normál email üzenetben lemondott időpontokat nem áll módomban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmem. Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben van módom következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az alábbi számlaszámra, Szabó Réka Takarékank: 60600008-15201544. A közlemény rovatba kérem feltüntetni nevét, a nem lemodott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt. Az időpontokra kérem pontosan érkezzen!!! Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérek! Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérek!

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtt legkésőbb 12 órával előtte telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a szolgáltatásom nem helyettesít szakorvosi vizsgálatot azaz orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!