Az Izomegyensúly Visszaállító Torna NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! A kezelés előzetes időpontfoglalás után vehető igénybe. A kezelésekre kérem időben érkezzen. A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, díjmentesen legkésőbb az azt megelőző nap teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linket preferálom, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt). Telefonon is díjmentesen lemondhatja időpontját a kezelés előtti nap. Az smsben és hagyományosan email üzenetben lemondott időpontokat nem áll módomban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmem. Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben van módom következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az alábbi számlaszámon: Szőke Szonja, OTP Bank: 11745059-21450022. A közlemény rovatba kérem feltüntetni nevét, a nem lemondott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt. Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérek!

 

 

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtt legkésőbb 12 órával előtte telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy az Izomegyensúly Visszaállító Torna szolgáltatásom NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!