A Gerincegyensúly Visszaállító Terápia és egyéb más szolgáltatásom, illetve a partnereim szolgáltatásai közül EGYIK SEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! Minden szolgáltatást, melyet a weboldalon talál, csakis előzetes időpontfoglalás után vehet igénybe. A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, kérem minél hamarabb tegye meg. Dijmentesen legkésőbb 12 órával a lefoglalt időpontja előtt teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linkre kattintást helyezem előnybe, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabaditja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt). Telefonon is lemondhatja díjmentesen időpontját a kezelés előtt legkésőbb 12 órával. Az smsben és normál email üzenetben lemondott ( Nem a lemondás fülre kattintva ) időpontokat nem áll módunkban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmünk. Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az érintett személy számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258, Szőke Szonja OTP Bank: 11745059-21450022, Szabó Réka Takarékbank: 60600008-15201544 .A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét, a nem lemodott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt. Az időpontokra kérem pontosan érkezzen!!! Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérünk!

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtt legkésőbb 12 órával előtte telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a GVT és egyéb más szolgáltatásom sem helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!