A KIROPRAX természetgyógyászati rendelő, illetve a partnereim szolgáltatásai közül EGYIK SEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! Minden szolgáltatást, melyet a weboldalon talál, csakis előzetes időpontfoglalás után vehet igénybe. Az időpontokra kérem pontosan érkezzen, lehetőség szerint 10 perccel korábban!!! Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérünk!

A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, kérem minél hamarabb tegye meg. Díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpontja előtti nap teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linkre kattintást helyezem előnybe, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt). Telefonon is lemondhatja díjmentesen időpontját a kezelés előtti napon. Az smsben és normál email üzenetben lemondott (Nem a lemondás fülre kattintva) időpontokat nem áll módunkban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmünk.

Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az érintett személy számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258, Szabó Réka Takarékbank: 60600008-15201544 .A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét, a nem lemondott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt.

Kérek mindenkit időpontjára, lehetőleg 10 perccel korábban érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát legkésőbb a kezelést megelőző napon teheti meg.  Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a GVT és egyéb más szolgáltatásom sem helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!