A Gerincegyensúly Visszaállító Terápia és egyéb más szolgáltatásom SEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! Minden szolgáltatást, melyet a weboldalamon a Szolgáltatások menüpontban talál, csakis előzetes időpontfoglalás után vehet igénybe. A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, legkésőbb 12 órával előtte teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. Telefonon is lemondhatja időpontját a kezelés előtt legésőbb 12 órával. Az smsben lemondott időpontokat nem áll módomban megtörténtnek tekinteni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmem. Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben van módom következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezi. Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérek!

Kérek mindenkit pontosan érkezzen, tartsuk tiszteletben egymás idejét, és lemondási szándékát időben jelezze, hogy mások is tudjanak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a GVT és egyéb más szolgáltatásom sem helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!!!