KIROPRAX természetgyógyászati rendelő Időpont lemondási szabályzata

A Gerincegyensúly Visszaállító Terápiára és minden egyéb szolgáltatásra (Bemer fizikai érterápia, Ceragem jádeköves masszázságy, Safe Laser kezelés) időpontot foglalni, lemondani vagy módosítani rendelési időben hétfő, szerda, péntek napokon 8:45-18:30-ig van lehetőség a +36 30 349 93 05 telefonszámon, illetve 0-24 órában online is megteheti a weboldalon az időpontfoglalás menüpont alatt.

Meglévő időpontját legkésőbb 24 órával előtte mondhatja le díjmentesen a sikeres foglalásról kapott email üzenet alján található „Lemondás”  linkre kattintva vagy az előző nap kapott kezelés emlékeztető email üzenet alján levő „Lemondás” linkre kattintva. Ebben az esetben az online rendszer időpontját automatikusan törli és másoknak azonnal elérhetővé teszi. Telefonon csakis rendelési időben tud időpontot lemondani. (hétfő, szerda, péntek napokon 8:45-18:30)

Kérem vegyék figyelembe kedden és csütörtökön nincs rendelés, ezeken a napokon csak online tud időpontot lemondani.

FIGYELEM!!!
Az smsben és normál email üzenetben lemondott (nem a lemondás linkre kattintva) időpontokat nem áll módunkban elfogadni,
ugyanis az ilyen formában lemondott időpontok könnyen elkerülhetik a figyelmet.
Amennyiben az időpont lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben van módunk következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezte.

Kérem szépen tartsuk tiszteletben egymás idejét!

Megértését tisztelettel köszönöm!

Balog Richárd
Természetgyógyász