Hozzásegítünk ahhoz, hogy ismét teljes értékű életet élhess!

A szervezetben minden krónikus betegségben érintett terület mikrovérellátása sérül, így kialakul egy úgynevezett állandósult érstressz, aminek következtében az érintett szövetekben, szervekben a mikrokeringési zavara miatt nem jut elég tápanyag és oxigén. Ez a krónikus érstressz megakadályozza a méregtelenítést és az önregenerációs folyamatok beindulását.

A BEMER fizikai érterápia valódi segítséget nyújt a krónikus betegségek okozta érstressz oldásában és ezáltal a tünetek enyhítésében az önregeneráció beindításában. A BEMER  terápiás opció  alkalmazásakor a test sejtjeinek teljesítőképessége javul, ami hozzájárul a fájdalom csillapításához és a szervezet öngyógyító képességének növeléséhez.

A következő problémák esetében akár több éves, élethosszig tartó fizikai érterápiás kezeléssel lehet tartós hatásra vagy tünetmentességre számítani.
Ezeknél a betegségeknél javasoljuk a BEMER készülék megvásárlását és otthoni folyamatos használatát.

  • Krónikus sebgyógyulási zavarok
  • Perifériás artériás elzáródási betegségek
  • Polineuropátia
  • Krónikus anyagcsere megbetegedések
  • Cukorbetegség
  • A vázizomzat krónikus degeneratív megbetegedései
  • Reuma

Próbáld ki 1 hónapon át (20 kezelés) a forradalmian új fizikai érterápiás BEMER kezelést! Ha próbaidőszak végén állapotodban meggyőző pozitív változást tapasztalsz, dönthetsz a vásárlás mellett. Ebben az esetben a próbahónap 20 kezelésének árát levonjuk készülék vételárából!

 

Foglalj időpontot most!

BEMER fizikai érterápia egy tudományosan igazolt, hatékony eljárás, amely felgyorsítja a mikroerek mozgását, miközben javul a szövetek és a testi sejtek tápanyagellátása és a salakanyagok ártalmatlanításának hatásfoka, következésképpen a sejtek teljesítménye. Elektromágneses mezők segítségével speciális stimulációs jelek továbbíthatók a szervezetbe. Ugyanakkor ezek kizárólag a legkisebb mikroerek autoritmikus mozgásait veszik célba, és nem keverendők össze a tudományosan nem igazolt mágneses mezős terápiákkal! A BEMER készülékek javítják a kicsi és nagyon kicsi véredények továbbító mozgásait. Ez a szükségletnek megfelelő véreloszláshoz vezet a legkisebb véredények hálózatában. Ezért a BEMER hatékony terápiás opció számos betegség és egészségügyi probléma esetén.

 

Miért tőlem a BEMER hivatalos partnerétől szerezd be a készüléket?

Mert nagyon fontos szempont, hogy a készüléket hivatalos Bémer partnertől vásárold. Ebben az esetben a vásárlásod után az általad kiválasztott BEMER partner jutalék kifizetésben részesül, melyet azért kap hogy bármikor készséggel állhasson rendelkezésedre, ha például kérdésed van a készülék használatával kapcsolatban. Amennyiben megtisztelsz bizalmaddal és engem választasz, minden esetben rendelkezésedre fogok állni amikor csak szükséged lesz rám.

Amennyiben terápiás tervet kell készíteni azt az orvos partneremmel közösen állítom össze.

Mi történik ha nem tőlem hivatalos BEMER partnertől vásárolsz?

Ha használtan veszel készüléket a garancia minden esetben az első tulajdonon nevén fog maradni, ezért ha bármi baj van vissza kell menned a régi tulajdonoshoz és neki kell intézni a garancia procedúrát. Ha tőlem vásárolsz ilyen gondod nem lesz. Azt kell tudnod, hogy az új készülék vásárlás azért fontos, mert utána mindenképp lesz egy partner kapcsolattartód, aki a felmerülő problémák esetén mindig melletted lesz. Használt gép esetében sosem lesz segítséged.