22 éves sportoló hölgy felső testét egy régóta fennálló hanyagtartás miatt erőteljesebben jobb oldali túlsúllyal terhelte, emiatt folyamatos csípő,- térd,- és boka fájdalomra panaszkodott, többnyire az edzések után!

35 éves hölgy erőteljes bal váll fájdalomra panaszkodott a jóga közben. Többnyire minden irányban érzett egy szúró-húzó érzést. Rettentően zavarta. Hanyagtartása és nagymértékű előreesett válltartása volt. Kb. 6 hónapig rendszeresen kell végezze a feladatokat gyógytorna és szépen fog javulni.

A Tisza Talent Management és a gerincegyensuly.hu közösen együttműködve azon dolgozik, hogy a sportoló gyerekek minél fiatalabb korban ki legyenek szűrve és a megfelelő célterápiában részesüljenek testük fizikai és persze az egészséges szellemi fejlődésük érdekében. Nem mindegy milyen fizikális állapotban van a gyerek mielőtt megindul a növekedés.

40 éves ülő munkát végző férfi bal lapockája egy balra konvex háti gerincferdülés miatt fentebb került. Már az első kezelés sokat segített! Jól látható a bal lapocka szimmetrikusabb elhelyezkedése. Tartása korrektebb, izmai lazábbak lettek.

Nagymértékben elcsavarodott hát és medence

(65 éves férfi)

Elcsavarodott, félre terhelt hát és elmozdult csipő-medence kiigazítása

(60 éves hölgy)

Jobb oldali elálló lapocka helyreigazítása már az első kezelésen sikeresen megtörtént.