Baktérium-vírus-gomba- és parazitaölő mikropulzációs, elektrifikációs terápia

1991-ben az Albert Einstein Orvostudományi Főiskolán végzett orvosi kutatások bizonyították, hogy az enyhe villamos energia bevitele az artériás keringésen át hatással van a vírus és más vérben található patogének elszaporodásának megakadályozására. Az emberi testben keringő vér megtisztítása az egyik legfontosabb feladat az immunrendszerünk segítése érdekében. Dr. Bob Beck a 20. század vége felé kifejlesztett egy egyszerű módszert a mikroorganizmusok (baktériumok, vírusok, gombák és paraziták) elpusztítására. Ez az úgynevezett mikropulzációs, elektrifikációs terápia.

Lényeges része a terápia működésének, hogy nincs hatással a vérben található biológiai elemekre, tehát nem bántja a plazmában lévő vitaminokat és egyéb tápanyagokat, illetve a vér alakos elemeire sincs káros hatással. A terápia a során testbe bocsájtott áramerősség csak a gyenge sejtfallal rendelkező patogénekre van hatással. Az emberi sejtek kb. 1000x erősebb sejtfallal rendelkeznek.

Ezzel a nagyon egyszerű és biztonságos technológiával csökkenthetjük a kórokozók és a paraziták és más patogének jelenlétét a véráramban. A sejtenergia növelése - az adenozin-trifoszfát (ATP) kulcsfontosságú tényező a szervezet megfelelő működése érdekében. Az elektifikációs energia növeli az ATP szinteket, ami szignifikánsan növeli a sejtenergia előállítását is. Ezzel egyenesen arányosan nő a szervezet betegségekkel szembeni ellenállóképessége, erősödik az immunrendszer és felgyorsulnak a gyógyulási folyamatot, a vörösvértestek, és a fehérvérsejtek hatékonyabban végzik a feladatukat. A helyreállított feszültség segíti a keringést, sejtek optimális, egészséges és normál működését. Az elektrifikáció nyugtatják a szimpatikus idegrendszert, segíti a stresszszint csökkentését.

A kezelés elérhető otthonában vagy nálam a rendelőmben is.

A terápia hatását a BEMER fizikai érterápiával hatékonyabbá teheti:

Kutatások igazolták, hogy az impulzus mágneses mezők növelik a vérben az oxigénszintet és értágitó hatással vannak a keringésre, csökkentik a gyulladást és gyorsabbá teszik az immunrendszer működését és a csonttörések, sebek is gyorsabban gyógyulnak. A Bob Beck féle mikropulzációs terápiát a BEMER terápiával kiválóan alkalmazhatjuk. Komplexitása révén megsokszorozza a szervezet öngyógyító folyamatát és segíti a kórokozók mihamarabbi kijuttatását a máj és a vese keringésének javításával.

Protokoll:

  • Betegség esetén heti 14 kezelést,
  • Megelőzés esetén heti 3 kezelést alkalmazzunk.

 

Egy kezelés az alábbi protokoll szerint megy:

Kezelés előtt 2 órával ne étkezzünk, mielőtt felcsatlakoztatjuk az elektródákat igyunk meg egy pohár vizet, mossunk kezet, majd 2cl ezüstkolloiddal öblögessünk 30 mp-ig aztán nyeljük le vagy ki is köphetjük. Vizezzük be a csuklót és az elektródákra felhelyezett pamut vagy vászondarabokat. Helyezkedjünk el kényelmes fekvő helyzetbe. Az elektródákat mindig csak az egyik kezünkre kell felhelyezni. Csuklón az egyik polaritást - a radiális artériára, a másikat az ulnáris oldalon tegyük a vénára. Kapcsoljuk be a készüléket és tekerjük a potmétert addig, amíg enyhe bizsergést nem érzünk az elektródák alatt. Ilyenkor vegyük lentebb az áramerősséget éppen csak addig, hogy nem érezzük a bizsergést. Az eljárás során az artériákon - az elektronok belépnek a vérbe, a 4Hz-es frekvencia és a 12-27 voltos áramerősség pedig elpusztít minden patogént (baktériumot, vírust, gombát, parazitát) a vérből.

A kezelési idő 60 perc. Ez 3 kezelési periódusból áll. Az első periódus 20 perc. Miután letelt az idő kapcsoljuk ki a készüléket. Az elektródák maradjanak fent, de ha jobbnak találja le is veheti. Igyon meg egy pohár vizet és feküdjön vissza és pihenjen 20 percet. Miután letelt a szünet ismételjük meg a kezelést újra 20 percig, majd öblögessünk ujra 2cl ezüstkolloiddal, majd kb. 5 perc múlva igyunk meg ismét egy pohár vizet. Amikor megfázás, nátha, influenza, láz, vagy egyéb bakteriális, vírusos, vagy parazita ellenes kezelést végzünk, csináljunk napi 2 kezelést addig, amíg teljesen rendbe nem jövünk.
A terápiát bármeddig végezhetjük, akár évekig is, de FONTOS, hogy amennyiben folyamatosan minden nap 2x kezeljük magunk, 3 hetente mindenképpen tartsunk 1 hét szünetet és ilyenkor a táplálékkiegészítőket is pihentessük. Amennyiben csak megelőzésképp heti 3x végezzük, úgy nem kell szünetet tartani.

A TERÁPIÁHOZ AZ ALÁBBI TÁPLÁLÉKKIEGÉSZITŐKET KÖTELEZŐEN ALKALMAZZUK:

Az ezüstkolloid metabolizációja (hatásának felerősítése) érdekében a kezelések előtt 200mcg Szelént vegyünk be. A bélflórát is regenerálni kell a kezelések alatt, mivel az ezüstkolloid, a bélbaktériumokat is hatással lehet amennyiben lenyeljük azt, persze nem olyan mértékben, mint egy antibiotikum. Ezért ha valaki ezt szeretné elkerülni, ne nyelje le, az öblögetés után köpje ki. Az ezüstionok 90%-a a szájban levő nyálkahártyákon át szívódik fel. Ha kiköpi, nincs szükség probiotikus készítményekre. E vitamin szedése is javasolt a kezelések során. Nagyon erős regeneráló és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.
Természetesen, ha valaki csak heti 3x megelőzésre használja a terápiát elegendő csak azokon a napokon szedni ezeket a táplálékkiegészítőket és az ezüstkolloidot is.

A kezelés során fellépő mellékhatások az alábbiak lehetnek:

Ritkán, a kezelések során bőrirritáció léphet fel. Ez előfordulhat akkor, ha nem csökkentette az áramerősséget, és folyamatosan bizsergést érzett a kezelés alatt. Amennyiben erre mégis odafigyelt és igy is irritálódott a bőre, tegye azt, hogy minden nap váltogassa a csuklóját. Figyeljen rá hogy az elektródákra felhelyezett pamut vagy vászon anyag mindig megfelelően nedves legyen. Lehetőleg a kezelés előtt a csuklóját is vizezze be. Minden egyes kezelés után jól mossa meg a csuklókat, és használjon kézkrémet (aloe vera, MSM krém vagy E-vitamin). Igyon sok vizet. Ha jól hidratál, különösen az elektródák alkalmazása előtt csökkentheti a bőrirritációt. Amennyiben mégis bőrirritációt okoz a kezelés csökkentse az elektródák használati idejét vagy néhány napra szüneteltesse azt.

Az elektrostimulációt terhesség, szoptatás, szívritmus-szabályozó vagy más aktív beültetett eszközzel NE HASZNÁLJA.