Vásárlás és a BEMER hivatalos oldala: gerincegyensuly.bemergroup.com


A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Ennek ismeretében még inkább meglepő, hogy a korlátozott mikrokeringés javítására kielégítő kezelési lehetőség eddig nem állt rendelkezésre. Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.
A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából.
A sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

A mikrokeringés zavara

A mikrokeringés is az élet alapvető törvényeit követi és az életkorral együtt gyengül. Ezt a folyamatot azonban sok embernél felgyorsítják a káros környezeti hatások,
a rossz szokások és az egészségtelen életvitel. A környezetünkben megtalálható méreganyagok, a zaj, a stressz, az alvás- és mozgáshiány, az egészségtelen vagy
egyoldalú táplálkozás, a nikotin- és alkoholfogyasztás kedvezőtlenül befolyásolja a mikrokeringést.

A következmények:

Gyengül az immunrendszer, érzékenyebbek leszünk a fertőzésekre, csökken a teljesítőképesség,
romlik a közérzet, lassul a felgyógyulás, végeredményben pedig megnő a keringési betegségek, mint például a szívinfarktus vagy a szélütés valószínűsége.

Vazomóciónak nevezzük a legkisebb véredények „lüktető mozgását“ amellyel a mindenkori helyi szükségleteknek megfelelően történik meg a vér eloszlása a mikrokeringési területen. A fizikai és szellemi teljesítőképesség, a gyógyulási és felépülési folyamatok, valamint a betegségek jelentős száma közvetlenül
kapcsolatban áll a mikrokeringéssel és a mikroszkopikus szintű anyagcserével. A BEMER célzottan serkenti a korlátozott vazomóciót és ezen keresztül javítja a mikrokeringést.

Tudományosan igazolt

A 2014-ben készített klinikai értékelési beszámolóban egyértelműen és pontosan értékelték ezeket az anyagokat. Ennek alapján jelenleg kilenc indikációs területen igazolták a BEMER® fizikai érterápia jelentőségét.

A Berlini Mikrocirkulációs Intézetben igazolt:
27 % -kal gyorsabb vazomóció
29 % -kal jobb véreloszlás a kapillárisokban
31 % -kal gyorsabb vénás elfolyás
29 % -kal magasabb oxigén-kinyerés

Sikeres alaklmazás az alábbi esetekben:
-Krónikus sebgyógyulási zavarok
-Perifériás artériás elzáródási betegségek
-Polineuropátia
-Krónikus fáradtság
-Krónikus anyagcsere megbetegedések
-Krónikus fájdalmak
-A vázizomzat krónikus degenerativ megbetegedései

Hogy miben segítheti az Ön gyógyulását a BEMER fizikai érterápia?

A korlátozott illetve zavart mikrocirkulációt (vérkeringést) célzottan stimulálja és ezzel az egészség visszaállításának és megtartásának igen lényeges alapját képezi. Az eddig ismert betegségek közel 90%-át a lelassult vérkeringés miatt kialakult anyagcserezavar okozza. A kor előrehaladtával és bizonyos sérülések után a rugalmas érfalmozgás (vasomoció) egyre ritkábban történik meg. Egészséges embernél percenként 3x, betegeknél vagy gyengélkedőknél csupán 10 percenként 1x. Ezt a túl alacsony ritmust így aztán egy ,,mikroér-pacemaker”-el stimulálni, normalizálni kell.

Miért hasznos a BÉMER terápiát párhuzamosan használni a Gerincegyensúly Visszaállító Terápia mellett?

A letapadt és sérült izmokban csökken a vérkeringés. Ennek következtében lassul a tápanyagban és oxigénben dús vér beáramlása a sérült vagy túlterhelt szövetekbe. Az anyagcsere romlik, a salakanyagok felhalmozódnak és csökken a szöveti regeneráció. A sérült szövetek begyulladnak és ödémásodnak, ezáltal egyre nagyobb fájdalominger jelentkezik a sérült szövetben, mivel az ödéma nyomja az izomszövetek rostjain és a mellettük futó érző idegsejteket. A sérült terület helyreigazítása és fellazítása után BEMER-t kiegészítő terápiaként használhatjuk mert segít normalizálni a vérkeringést, csökkenti az ödémát és a kóros szöveti anyagcserezavart. Miután visszaállítottam a test struktúráját, alapvetően is javul a keringés mivel felszabadultak az izmok, izületek és az izomszövet a kóros nyomás alól, viszont még nincs összehangolt érfalmozgás, kiegyenlített keringés és mikrocirkuláció. Amennyiben akutt esetről beszélünk, pl. lumbágó, izomsérülések, izomfájdalmak néhány GVT-terápiával és BEMER-el normalizálhatjuk a rugalmas érfalmozgást melynek hatására a kóros működések helyreállítódnak. Porckorongsérv, isiász és radiculáris idegfájdalmak csillapítására a kombinált kezelés ellenére is kb 1 hónap alatt érhetünk el javulást. Idült, régóta fentálló problémák esetében, kopások, meszesedések hosszabb kezelési időt igényelnek.

További problémák kezelésére ajánlott:

 • Érrendszeri problémák
 • Rehabilitáció
 • Légúti megbetegedések
 • Emésztőszervi problémák
 • Ideggyógyászati kórképek
 • Pszichés hátterű betegségek
 • Immunrendszer
 • Bőrgyógyászati kórképek
 • Hormonális eltérések
 • Sport:15-20%-os teljesítmény növekedés
 • Egészségmegőrzés, prevenció

 

BEMER időpontfoglalás

Szakorvosi nyilatkozatok:

Dr. Ihász Judit
bőrgyógyász-kozmetológus, klinikai onkológus

BEMER terápia a diabetes szövődményeinek kiegészítő kezelésében
Dr. Miléder Margit - belgyógyász, diabetológus, farmakológus

Aki végtagot ment az életet ment!
Dr. Rozsos István

Bemer terápia kardiológus szemmel
​Dr. Szabó Albin - kardiológus, elektrofiziológus, angiológus Budapest - Honvéd Kórház

Videók:

A BEMER terápia bemutatása

(English) BEMER before and after