Kíváncsi arra, hogyan működik a teste?

Szeretne étrendet változtatni de nem tudja hogyan kezdje?

Érdekli hogy az antioxidánsok milyen mennyiségben vannak a szervezetében?

Ezen és számos egyéb kérdések megválaszolásában ajánlom nagy tisztelettel partneremet, Répási Ákost. Ákos a Debreceni Egyetem Természettudományi Tanszékén végzett, mint biológia-környezettan szakos tanár. 5 éve kezdett el dolgozni egy figyelemre méltó technológiával ami forradalmasította az egészségügyet. Ez a technológia a Biofotonikus szkenner! Funkcionális élelmiszerszakértő, és életmódtanácsadóként megszerzett tudását, tapasztalatait párosítva ezzel a Nobel díjas technológiával, kiválóan tudja alkalmazni a hozzá forduló emberek szolgálatában.

Biofotonikus Szkenner

Az amerikai Pharmanex vitamin és táplálék kiegészítő gyártó cégnek a Nobel-díjjal kitüntetett RAMAN-spektográfián alapuló biofotonikus szkennere nemrég hazánkba is megérkezett, amely alkalmas az emberi szervezet karotinoid- és ezáltal az antioxidáns szintjének fájdalommentes lemérésére.

A zöldségekből, gyümölcsökből felvett vitaminok ásványi anyagok, antioxidánsok védenek meg bennünket a civilizációs betegségektől. A táplálkozásunkban jelenlevő 60 féle karotinoid típusú molekulák (alfa-, béta karotin, lutein, likopin, zeaxantin, astahsantin stb) nagyon jól jelzik, hogy milyen állapotban van a felszívódásunk és hogy az elfogyasztott zöldségek, gyümölcsök elengedő hasznos tápanyagot tartalmaztak e szervezetünknek.

Sajnos a zöldségek és gyümölcsök bel tartalmi minősége, már nem olyan, mint néhány éve volt és ez csak egyre romlik. Ugyanakkor a megváltozott táplálkozási szokásaink is lecsökkentették a növények fogyasztását.

Ennek eredményeképpen felszaporodtak a hiánybetegségek. Az összes úgynevezett civilizációs betegség valamilyen mikro vagy makro tápanyag hiányra vezethető vissza. Az emberi test olyan, mint édesanyám húslevese, ha egy összetevő hiányzik belőle már nem ugyanolyan az íze. Elég egy hiányzó nyomelem és néhány hónap vagy hét alatt ki tud alakulni egy betegség testünkben.

Ezek a következők lehetnek a teljesség igénye nélkül: szív és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, sztrók, vérrög, visszér tágulat, érszűkület, szív infarktus, daganat, asztma, ízületi betegségek, lumbágó, porckorong sérv, reuma, csontritkulás, cukorbetegség, máj és hasnyálmirigy problémák, meddőség, depresszió, migrén, Alcheimer kór, Parkinson kór, allergia különböző formái.

A biofoton szkennerrel végzett munkám során már emberek százainak tudtam olyan táplálkozási tanácsot adni, ami megmentette az életét. Az orvosok tüneteket kezelnek, és a tünetekre írnak fel gyógyszereket. A modern gyógyszergyárak által pénzelt orvostudománynak nem érdeke, hogy valaki egészséges legyen csak az, hogy ne haljon meg.

Viszont az emberi test az evolúció során úgy alakult ki, hogy akár 120-146 éves kort is megélheti, amennyiben minden szükséges tápanyaggal el van látva. Ez azt is jelenti, hogy hihetetlenül rugalmas és gyorsan megjavítja önmagát, ha minden szükséges vegyület molekula a rendelkezésére áll. Nem csak egy csonttörést tud kijavítani akár száz éves korunkban is, hanem egy magas vérnyomást, cukorbetegséget, daganatot stb.

Az emberi test életre van programozva. Minden betegség egy jelzés, hogy valami nem jól működik, valami hiányzik. Nem nehéz elképzelni milyen házat építünk akkor, ha a Tüzép telepről vásárolunk, és ha csak úgy a szemétből guberáljuk össze az építő elemeket. A Biblia is szentélyként említi az emberi testet. De valahogy mi elfelejtettünk erre oda figyelni. Vagy ha odafigyelünk, sem tudjuk a mértékeket beállítani.

A biofoton szkenner ebben segít, megmutatja hogy az elfogyasztott zöldség gyümölcs vagy vitamin készítmények hogyan épülnek be a szervezetbe. Hónapról hónapra nyomon lehet követni hiteles méréssel ingyenesen.

Répási Ákos díj

A Pharmanex S3 Biofotonikus Szkenner elnyerte a 2014-es International Design Excellence Awards (IDEA) bronzérmét.

A Biofotonikus Szkenner egyedülálló készülék, amely a bőrszövetben található karotinoidok szintjét ezáltal az antioxidáns vegyületek (A-,D-,K-,E vitaminok) non-invazív módon méri a Raman spektroszkópia régóta elfogadott tudományának segítségével. Tenyerét a Szkenner biztonságos, alacsony energiájú kék fénye elé helyezve másodpercek alatt megismerheti szervezete tápanyag ellátottságának szintjét.

Tudományos alapokon nyugszik és hiteles.

A szkenneléshez alkalmazott Raman spektroszkópia tudományos cikkek és tanulmányok által elismert Nobel-díjas technológia.

A méréshez egy ingyenes személyre szabott táplálkozási tanácsadás jár tekintettel a már fennálló betegségekre. Összefüggések elmagyarázása, hogy mi miért történik a szervezetünkben. Valamint egy sorszámmal logóval ellátott kártyát adunk, melyen hónapról hónapra nyomon követheti a szervezetében lezajló változásokat.

Répási Ákos

Nu Skin biofotonikus szkenner

Email: akosrepasi@gmail.com
Telefon: +36 20 328 3319