Miben segít a Ceragem ágy?

A Ceragem masszázságy, egy dél-koreai orvosok által kifejlesztett, Koreában gyártott szerkezet, mely ötvözi a távol-keleti gyógymódokat a XXI. századi modern technológiával.

Működési elve a következő: az ágyban az első nyakcsigolyától az utolsó keresztcsonti csigolyáig fel-le mozgó, jáde féldrágakőből készült görgő van, mely nyomást gyakorol a gerincoszlop melletti mély hátizmokra, ami hatására az izmok lazulnak, a porckorongok felszabadulnak, a gerinccsigolyák nyomása alól és a gerincvelőből kilépő idegszálakról is lekerül az esetleges porckorongok által kifejtett nyomás. A kezelés hatására megszűnnek a testmozgás hiányából, a rossz szokásokból és a hanyag testtartásból eredő hátfájdalmak. A gerincoszlop mellett futó artériák és vénák a meleg hatására kitágulnak, melynek következtében a lerakódott salakanyagok, meszesedések oldódnak és könnyebben elszállítódnak. A szervezetben megindulnak az öngyógyító és méregtelenítő folyamatok.

A masszázságyhoz tartozik még két kézi kezelő, melyekből izzók segítségével infravörös és héliumsugárzás éri a szervezetet. Ezeket a kezelőegységeket a hasra és a nyakra kell helyezni. Arra figyeljünk, hogy szívre egyik kezelőegység se kerüljön. Az infravörös az egyetlen jótékony sugárzás, melyet a napból is kapunk. Értágító és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően vérnyomás, koleszterin és cukorbetegségben szenvedőknek segít a gyógyulásban, kiválóan csökkenti a stresszt, gyorsítja a sebgyógyulást. A hasi kezelő javítja a bélműködést, és a tápanyagok felszívódását.

A hélium tisztítja az érfalakat a lerakódásoktól és serkenti a fehérvérsejtek termelését és aktivitását, ezért gyulladáscsökkentő hatása van. A hélium hatására csökken a vér koleszterin szintje, több D vitamin termelődik a szervezetben. A D vitamin segíti a kalcium beépülését a csontokba, ezáltal erősíti a csontokat, javítja a csontritkulást. Kezeli a különböző ízületi – és reumatikus panaszokat, javul a légző rendszer állapota is, csökkenti az asztma tüneteit, erősíti az immunrendszert. Az infravörös sugárzás és a hélium egyaránt javítja a pajzsmirigyfunkciókat, máj-, epe-, és idegrendszeri megbetegedéseket is. Csökkenti a migrénes fejfájásokat, javítja a veseműködést és a meddőségi problémákra is gyógyír lehet.