Kedves Érdeklődő!

Balog Richárd ajánlásával Szőke Szonja szakképzett gyógytornász felügyelete alatt online csoportos testtartást javitó torna alkalmakat hirdet.

Célunk arra sarkallni Minden kedves érdeklődőt, hogy tegyenek mozgásszervi problémáik megelőzése vagy mérséklése érdekében. Fontos számunkra a biztonságos tornafoglalkozás, így a jelenlegi helyzetben indokoltnak láttuk egy személyes kontaktust nem igénylő kommunikációs felület kiépítését, mely használatával otthonuk kényelméből végezhetik tornájukat, szakember felügyelete mellett.
Online torna

Amit tudni érdemes:

 • A kérdőív kitöltésével felmérjük az Önnek alkalmas időpontokat, emellett a mozgásszervi állapotára vonatkozó kérdések kitöltésével segítséget nyújt nekünk, hogy az Ön számára lehető legmegfelelőbb gyakorlatokat kapja meg a torna során.
  (Amennyiben már járt nálunk, a meglévő kezelőlapok információi is relevánsak számunkra, a kérdőív főként az aktuális, esetleg újonnan kialakult problémák feltárására fekteti a hangsúlyt.)
 • Ha esetleg személyes konzultációt vél indokoltnak, erre továbbra is lehetősége nyílik központunkban. Előzetes bejelentkezésre a honlapunkon keresztül van lehetősége. https://gerincegyensuly.hu/idopontfoglalas-gvt-torna
 • Egy online torna 55 perces és a Google Meet felületén keresztül elérhető, élő közvetítésben, páratlan naptári héten kedden és páros héten csütörtökön 20 órától. A tornák minden esetben a következő linken keresztül elérhetők: https://meet.google.com/tfk-afqs-tgq
 • Bérleteink:
  • 10 alkalmas bérlet 9000 Ft (900 Ft/alkalom)
  • 5 alkalmas bérlet 4750 Ft (950 Ft/alkalom)
  • 1 alkalom bérletváltás nélkül 1000 Ft
 • Fizetési módok:
  • Kérjük, hogy a torna árát szíveskedjen átutalással az alábbi bankszámlaszámra (11773054-00616258), Balog Richárd nevére küldeni vagy készpénzben kifizetni, nyitvatartási időben, az Ametiszt központban. Kérjük ügyeljen rá, hogy az átutalás összege a torna megkezdése előtt megérkezzen.
  • Ha az átutalás opciót választja, kérjük a közlemény rovatba írja oda az ONLINE TORNA szavakat és mellé a bérlet típusát (10 alkalom, 5 alkalom, 1 alkalom). Amennyiben nem saját tulajdonú bankszámláról utal, úgy kérjük írja be a közleménybe a nevét is.
 • A videót felvevőprogrammal rögzítjük, és azt egy hétig automatikusan elérhetővé tesszük azok számára, akik részt vettek a tornán. Aki pedig nem tud megjelenni az adott időpontban személyesen, de igényt tart a tornáról készült felvételre, az átutalás közleményébe a VIDEO LINK kifejezést szíveskedjen beírni. Így lehetővé tesszük, hogy a tornát követő egy hétben mindenki akkor végezze el a gyakorlatokat, amikor az a számára legalkalmasabb. A rögzített videó letöltési linkjét a tornát követő napon továbbítjuk emailben, a beérkezett díjak függvényében (szintén 1000 Ft/alkalom).
 • Bérletváltás után, ha egy adott héten nem tud részt venni a tornán, de igényt tart a videó linkjére, úgy felhasználhatja bérletalkalmát is annak elérésére. Ehhez az adott heti torna megkezdése előtt fel kell vennie a kapcsolatot gyógytornászunkkal az sz.szonja33@gmail.com email címen vagy a +36204371348-as telefonszámon.

A kérdőív kitöltése 2-3 percet vesz igénybe. Kérjük csak akkor töltse ki a kérdőívünket, ha valóban érdekli az online torna lehetősége.

A kérdőívet az alábbi linken találhatja meg:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOkYoiVISovMcC1ddf9b4mqOyUQ9JJeYskCA6cIYx67UYCng/viewform

Köszönjük, hogy kitöltésével hozzájárul munkánk sikerességéhez!

Üdvözlettel:
Balog Richárd és Szőke Szonja