A Bemer fizikai érterápia NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!!  A Bemer fizikai érterápiát csakis előzetes időpontfoglalás után veheti igénybe. Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen

A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, kérem minél hamarabb tegye meg. Díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpontja előtti nap teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott email üzenet alján a "Lemondás" linkre kattintva vagy hasonló módon a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linkre kattintást helyezem előnybe, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt).

Telefonon is lemondhatja díjmentesen időpontját de csak rendelési időben. (Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek napokon 8.45-18.30-ig.) Az smsben és normál email üzenetben lemondott (Nem a lemondás fülre kattintva) időpontokat nem áll módunkban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmünk.

Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az érintett személy számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét, a nem lemondott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt.

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát időben jelezze, hogy mások is tudjanak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a BEMER fizikai érterápia NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! A BEMER fizikai érterápia kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!