A Bemer fizikai érterápia NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!!  A Bemer fizikai érterápiát csakis előzetes időpontfoglalás után veheti igénybe. A kezelést asszisztencia végzi!  Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen

A már lefoglalt időpontját DÍJMENTESEN lemondani vagy módosítani legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően tudja, a lentebb ismertetett módokon. 24 órán belüli időpont lemondás vagy módosítás esetén díjfizetési kötelezettsége keletkezik, melynek díja a lefoglalt kezelés díja ami 1000 Ft - 4000 Ft között változhat.

Az időpont lemondás módjai:

1. Nyissa meg azt az emailt amit az időpont foglaláskor kapott. Kattintson az email alján található "Lemondás" fülre. Ebben az esetben a rendszer automatikusan lemondja időpontját.

2. A kezelés előtti nap reggel 5.00-kor egy kezelési időpont emlékeztető üzenetet fog kapni emailben. Amennyiben szeretné majd lemondani időpontját, annak az emailnek az alján találja majd a  "Lemondás" fület. Arra kattintva mondhatja le időpontját.

3. Telefonon is lemondhatja vagy módosíthatja időpontját, de csakis rendelési időben! (Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek napokon 8.45-18.30-ig.)

FIGYELEM!!!  Az smsben és normál email üzenetben lemondott, tehát nem az 1,2,3 pontban leírtak alapján lemondott időpontokat sajnos nem tudjuk elfogadni, ugyanis ebben a formában elkerülhetik a figyelmünk. Leginkább az 1. és 2. pontban leírt módokat preferáljuk mivel azt egy automatizált rendszer azonnal törli és más számára elérhetővé teszi.

Amennyiben az időpont lemondást mégis elmulasztja vagy helytelen módon teszi úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. Az elmulasztott lemondások díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az alábbi számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét és lakcímét, a számla kiállítása miatt.

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát időben jelezze, hogy mások is tudjanak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a BEMER fizikai érterápia NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! A BEMER fizikai érterápia kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!