A Bemer fizikai érterápia NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!!  A Bemer fizikai érterápiát csakis előzetes időpontfoglalás után veheti igénybe. Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, legkésőbb előző nap teheti meg díjmentesen a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linket preferálom, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt). Telefonon is lemondhatja időpontját a kezelés előtti nap. Az smsben és hagyományosan email üzenetben lemondott időpontokat nem áll módomban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmem. Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben van módom következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezi.

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát időben jelezze, hogy mások is tudjanak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a BEMER fizikai érterápia NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! A BEMER fizikai érterápia kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!