Korrekt, segítőkész ellátás.

Kállai Gyula

Sokat segít az aktuális állapot nehézségein is (a kezelés remek), és mutat utat a problémából való kilábalásra is.

VS

Rendszeresen járok masszázsra. Örülök, hogy rátaláltam Rékára, nagyon ügyesen masszíroz, erős kezei vannak ,és mindig nagyon feltölt az az egy óra ,amit nála töltök el. Kikapcsol és energiàt ad, sokat segít a hátam egészségügyi állapotàn. Koszonom:)

Lengyel Lilla

Szuper a masszírozás!

Nagyné Hodosi Enikő

Szabó Rékához járok teljes testmasszázsra, amit az illatos és kényeztető doTERRA illóolajok még inkább teljessé tesznek. Hobbi sportolóként fontos számomra, hogy a testem az edzések során kitett megpróbáltatások után regenerálódni tudjon, aminek kiváló módja a masszázs. Szerintem Réka nagyon gondos szakember, aki nem kíméli az izomgörcsöket sem 🙂 Mindig kellemes feltöltődés a nála töltött idő, bátran ajánlom mindenkinek!

Kamilla

Szinvonalas szolgáltatás kellemes környezetben, frekventált helyen, kényelmes parkolási lehetőséggel és egy intelligens, kedves és mindemellett profi terapeutával – Rékával -megspékelve!
Köszönöm!
Várom a következő alkalmat…

Kiss Jani

Excelente trabajo 👏👍💪👌

Ricardo, México

Sziasztok!Kicsit félve de jó ajánlás után rá vettem magam a kezelésre.Derék fájásal indultam neki de kiderült több hiba is van a testemben,amit korigált Richard!Azóta a derekam nagyon sokat javult és a tartásom is!Mindenkinek ajánlom!

Kiss István Zoltán

8 éves lànyommal egy kartörés utáni rehabilitációs céllal kerestük meg Szonját. Maximális odafigyeléssel, szakértelemmel és kedvességgel segítette lányomat a tökéletes felèpülés folyamatában. Nagyon hàlásak vagyunk a sok biztató szóért mert olykor nem volt könnyű. De az elért eredmény csodálatos. Szívből ajánlom mindenkinek!

Szabóné Horváth Nóra

Szuper.Ajánlani tudom mindenkinek. Én most jártam először nála de nagyon segítőkész.Mert jártam már fozikóterepiára is de az nem segített ennyit mint richárd.már jobb a felkelés az ágyból ami nagyon kínos volt reggelente.Nagyon örülök hogy tudsegitteni.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Nagyon köszönöm Richárd a segítséget.

Diviaczky Lászlóné Anikó