Második alkalommal voltam Richárdnál .
Ma tényleges , aktív kezelés volt , úgy érzem rátapintott az érzékeny pontra , alaposan átmozgatott . Lényegesen könnyebben érzem
magam . A következő időpontot már megkértem .

Dr.Horváth József

Első alkalommal voltam GVT terápián gerincsérv miatt. Elviselhetetlen fájdalmaim miatt kerestem meg Richárdot. Majdnem 2km-re lakom a kezelés helyszínétől. Gyalog mentem haza!!!☺️Ha tehettem volna, repültem volna. Felszabadultnak és lazának érzem magam! Ha azt gondolná valaki, hogy elragadtattam magam…nos, így van! Hisz csodás nem érezni a fájdalmat! Kedves Richárd! Erőt és kitartást kívánok Neked ehhez a szép hivatáshoz! Köszönettel Bódiné Judit

Bódi Jánosné

Ma első alkalommal voltam, de nem utoljára. Richárd nagyon szimpatikus, látszik érti a dolgát.
Ma főleg beszélgetéssel, a problémám megismerésével foglalkozott. Panaszom nagyon bonyolúlt, ennek megfelelően látott el tanácsokkal. Az igazi kezelés később következik.

Dr. Horváth József

Két ès félhónapi kegyetlen fájdalmammal dolgoztam. Borzasztóan nehezen. Mikor eljutottam Richárdhoz. Már ahogy belépünk, nyugalom árad és kedves két lány fogad. Segítőkészek, figyelmesek. Richárd egy nagyon empatikus segítőkész mindentèren. Fizikai fájdalom mellett lelkileg is megnyugvást áraszt. Első kezelésem után mentem dolgozni, első műszakom fájdalom mentesen telt, első alkalmam azóta, hogy fájdalom csillapító nélkül vagyok. Hálásan köszönöm Richárd és várom a következő alkalmat. Ajánlom mindenkinek.Örülök hogy megismertem.

Ládáné komjáthi ildikó Rozália.

Az első kezelés után elmondhatom hogy 2hónapja nem éreztem magam ilyen jól!Tudok normálisan dolgozni!
Köszönöm Richárd

Berke Zoltán

Ma először voltam kezelésen. Nagyon szépen köszönöm az empátiát, a profizmust, a készséget minden problémám megoldásában. Nagyon pozitív energiákat tapasztaltam mint a helytöl, úgy a szakemberektől is. Folytatom a kezeléseket és nagyon örülök, hogy megtaláltam Őnöket. Sok sikert kívánok az áldott munkájukhoz! Tisztelettel. Júlia.

Dr. Csépes Júlia

Mindig akkor hívom Ricsit mikor már baj van. Már nincs olyan végtag, amit ne tett volna helyre, amit nem kezelt. Ennyi véletlen nincs, mindig tudja hol, s mi a baj, s azt kezeli. Az az ember szerencsés aki megtalál egy ilyen szakembert, ha baj van. Az egyetlen olyan rehabilitációs szakember-terapeuta aki után már már nem kell keresgélni mást!!!

Horváth Béla

Évekkel ezelőtt az elsők között írtam le véleményemet és fejeztem ki köszönetemet az emberi és szakmai segítségért, amiért azóta is – amikor időszakonként rászorulok – nagyon hálás vagyok. Példaértékű a segítőkészséged, ha nagy baj van tudom hogy számíthatok rád. Sok köszönet érte.
Nagyon tetszik, hogy a honlapra is figyelsz, a bemutatkozó kisfilm profi munka.
Gratulálok és köszönök mindent.

Nagy Adrienne

Visszatérő vendég, vagyis inkább páciens vagyok. A kórházban nem foglalkoztak a magas vérnyomásommal, mivel csak 160-tól számít annak. Hiába mondtam, hogy én a 142- vel is rosszul érzem magam, senkit nem érdekelt. Akkor felhívtam Richárdot, aki már első alkalommal “csodát” tett, már jobban éreztem magam. Köszönet neki mindenért!

Szabó Éva

Szinte szavakkal nem is lehet kifejezni,hogy milyen kisugarzasa van az egesz kozpontnak,annyira pozitiv. Es szentül hiszem, h egy helyet a benne “élők” lelki vilaga tolt meg pozitiv erzesekkel.
A kezelesek pedig egyszeruen kivaloak, szivbol ajanlom minden gyogyulni es toltodni vagyonak. Halas vagyok erted Ricsi! 🙏🏻

Ancsan-Simon Edit