Gyönyörű ,tiszta a rendelő.
Kellemes környezet, kedvesség, odafigyelés.
Richárdnak nagyon jó a keze, csodákra képes, segítőkész.
Minden csillagos ÖTÖS.

Ica

Tegnap voltam első alkalommal Ricsinél, de lesz folytatása. Elégedett voltam a kezeléssel, a körülményekkel, mint megközelítés, parkolás, időpont tartása és nem utolsó sorban a szakmai hozzáállással. Bízom benne, hogy lesz eredménye a kezeléseknek, ajánlani tudom másoknak is.

Ódor István

Kisfiammal voltunk. Az Ő veleményét írom le:
– anya, ez fantasztikus volt! 😉
Sok hasznos tanácsot kaptunk.
Köszönjük szépen!

Hadházi Edit

Több éve járok időnkénti kezelésekre. Szakmailag, emberileg Ricsi és csapata csillagos ötös ! A kezelések hatásosak , ezt bátran állíthatom !
Egyszóval csalódásmentes , csak ajánlani tudom mindenkinek !

István

Az első kezelés után annyit mondhatok,hogy ARANY KEZE van Ricsinek.A letapadt izmokat a derekamban nagyon megdolgozta,de alig várom a következő kezelést,mert már érzem a hatását.Egyenesebben mentem haza,mint ahogy oda mentem,és nem fájt a derekam,amikor felszálltam a buszra.

Egri Józsefné

A CERAGEM ágyat a kezelés előtt szoktam igénybe venni Ricsi javaslatára, amit minden esetben megfogadok. Kellemes, fellazítja az izmokat. Jó készülék, szeretem.

Péter

Egészségem megőrzése, konkrétan megelőzésképpen, a testem védelmének érdekében járok rendszeresen GVT kezelésre. Azon túlmenően, hogy porcikáim jobban élvezik, mint egy szokásos masszázst/masszőrt, Ricsi személyes tanácsainak megfogadása segítenek a mindennapokban is karbantartani magam. Ebben a járványügyi (COVID19) helyzetben szerintem kiemelten fontos a fizikai és mentális állapotunk megtartása vagy akinek szükséges, a javítása.

Péter

Nagyon kellemesett csalódtam nagyon elégedett vagyok vissza fogok rendszeresen járni

Balog Zsolt

Visszajáró vendége vagyok Ricsinek. Eddig megelőzés végett voltam a kezeléseken, de most nagyon fájt az egész hátam.
Azt kaptam amire számíthattam. Tanácsokat, a kényes pontokon abban a pillanatban fájdalmas, de nagyon hasznos és javító kezelést. Mindennel elégedett vagyok. És ezúton is köszönöm a tanácsaid, Ricsi. Igyekszem megfogadni, betartani.

Péter

Elégedett vagyok mint mindig.Nem hiába. Aki profi az profi.😉 Csak kár, hogy ilyen ritkán jutok el kezelésre.

Judit