Ma voltam először (de nem utoljára) GVT kezelésen és úgy érzem nem bántam meg.
Jelenleg a kezelés után nem érzem azt a fájdalmat a hátamban mint ami előtte volt.
Ellát megfelelő instrukciókkal hogyan tovább, akár otthon is végezhető terápiával.

Simon János

Tapasztalataim alapján rendkívül jó szakembernek tartom. Emellett emberileg is kiváló. A későbbiekben is fenntartások nélkül fordulok hozzá.

Szabó Katalin

Köszönöm a gyors segitséget Önnek és Kollégáinak. Gyorsan enyhitettek a fájdalmaimon. Jelenleg még tart a kezelésem,de biztos hogy még vissza fogok térni.

Baranyai Gyöngyi

Másodjára voltam nála, emberileg, szakmailag öt csillag!! Köszönöm!

Jakab Hubáné

Kis túlzással azt mondhatom,hogy a tolószékből vett ki.Annyira fájt a gerincem pár perc állás után is,hogy azt hittem,már soha többé nem tudom meg,milyen fájdalom nélkül élni.Repülni szeretnék,olyan boldog vagyok!Remélem nem csupán kérész életű lesz az állapotom.Isten áldja a kezeit és a tudását!

Szabó Károlyné

Véleményem szerint egy rendkívül nagy tudással rendelkező szakember.
Már egy tíz éve tartó hátfájdalom miatt kerestem fel, és túl a harmadik kezelésen egyre jobban érzem magam. Nagyon rugalmas bármikor is hívom, már várom a következő kezelést.

Gellén Ádám

Ötödjére voltam GVT-n Ricsinél. Most is azt tudom mondani mint ezelőtt, hogy a lehető legjobb csontkovács akinél voltam valaha. Profi, nagyon felkészűlt. Minden kezelés utan úgy jövök el mint aki ki van cserèlve. Madarat lehetne velem fogatni😀. Nagy ajándék, hogy megismertem.

Tim Zsolt

Második alkalommal voltam Richárdnál .
Ma tényleges , aktív kezelés volt , úgy érzem rátapintott az érzékeny pontra , alaposan átmozgatott . Lényegesen könnyebben érzem
magam . A következő időpontot már megkértem .

Dr.Horváth József

Első alkalommal voltam GVT terápián gerincsérv miatt. Elviselhetetlen fájdalmaim miatt kerestem meg Richárdot. Majdnem 2km-re lakom a kezelés helyszínétől. Gyalog mentem haza!!!☺️Ha tehettem volna, repültem volna. Felszabadultnak és lazának érzem magam! Ha azt gondolná valaki, hogy elragadtattam magam…nos, így van! Hisz csodás nem érezni a fájdalmat! Kedves Richárd! Erőt és kitartást kívánok Neked ehhez a szép hivatáshoz! Köszönettel Bódiné Judit

Bódi Jánosné

Ma első alkalommal voltam, de nem utoljára. Richárd nagyon szimpatikus, látszik érti a dolgát.
Ma főleg beszélgetéssel, a problémám megismerésével foglalkozott. Panaszom nagyon bonyolúlt, ennek megfelelően látott el tanácsokkal. Az igazi kezelés később következik.

Dr. Horváth József