15 éves fiam tartásjavítása, lúdtalp, nyaki fájdalom és mozgásfejlesztése érdekében kerestük fel Richárdot, valamint jómagam nyaki porckorongsérvvel. Rettentő türelmes, kedves, empatikus, megnyugtató volt a személye. Aranyos és profi csapat dolgozik itt! Richárd az állapotfelmérésünk és kezelésük után sok hasznos tanáccsal és otthoni torna feladattal látott el Bennünket. Már be is jelentkeztünk a következő kezelésre. Szívből ajánlom másoknak is!

Dóri Brigitta

Mindig nagy örömmel tölt el, hogy Ricsi ugyanolyan emberséggel, empátiával és hozzáértéssel foglalkozik velem, mint 10-15 évvel ezelőtt. Számíthatok rá a bajban, sürgős esetben is találunk megoldást. A kezelés hatásos, tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Nagy Adrienne

Egy egyszerű deréktáji idegbecsípődéssel indult a történetem, ami csúnya, elhúzódó, gyulladásos állapottá alakult. Ekkor kerestem meg Richárdékat!
Nagyon szakszerű kezelésben volt részem a csapat minden tagjától! A kezeléseken túl, az okok feltárása és azok megszüntetése is fontos volt részükről, ez különösen tetszett!
Ajánlom őket mindenkinek, aki hezitálna!
10/10
Köszönöm

Sarkadi Endre

December óta járok soft laser kezelésre és első perctől kezdve csak professzionális hozzállással és segítőkészséggel találkoztam. Különösképpen Bernadettnek köszönöm a szakmai tanácsait és a felém tanusított türelmét. Az egész csapat szívvel lélekkel dolgozik, ami ebben a rohanó világunkban megnyugvást ad a hozzájuk forduló embereknek.
Szívből ajánlom őket.

Dóra

5 ***** csillag :.. kezelés. udvariasság ,kedvesség, környezet , tisztaság, rugalmasság ..
csak ajánlani tudom mindenkinek .. Köszönöm Richárdnak és Csapatának a segítséget , emberséget ! Sokszor fogunk még találkozni 🙂

Szabó Margit

Nagyon megvagyok elégedve Edina munkájával. Masszázs után mindig sokkal könnyebben mozgok a folytonos derék fájdalmam is nagyon sokat csillapodik. Csak ajánlani tudom Edina munkásságát.❤️

Tóth Boglárka

A mai csontkovácsolás is kellemes volt, éreztem, hogy vannak izmaim, csontjaim:-). Köszönöm Richárdnak a szakszerű munkát!

Tarpay Zoltán

Igen rég óta vagyok Ricsi páciense. Hosszú idő után kerestem fel újra. Ugyanazt az odafigyelést és szakmailag alátámasztott kezelést kaptam mint korábban. Tényekből kiinduló diagnosztikára és ahhoz igazított kezelésre számíthat mindenki aki felkeresi. Ráadásul munkatársai révén a saját maga által nyújtott kezeléseken túl további széles spektrumú kezelési lehetőségeket biztosít.

Dr Szentjóbi Zoltán

Edinánál voltam hát és váll masszázson. Szerintem nagyon profi és ezzel szerintem mindent elmondtam. Köpölyözött is ami nagyon jól jött a váll fájdalmamra.

Tim Zsolt

Testmasszázson vettem részt Simicsku Edinánál: szakszerű ellátásban részesültem, mindezt figyelmes és kedves hozzáállással kiegészítve.
Köszönöm szépen.

Papp Erika