Edinát ajánlotta Ricsi hát és váll masszázsra, és nem csalódtam, 🙂 maximálisan elégedett voltam Edina hozzáállással és munkájával is. Folytatjuk, köszönöm!

Vincze Beáta

5-6 alkalommal már voltam Richárdnál és rendszeresen fogok is járni mert sokat javult az állapotom és mert jól esik minden kezelés.. Köszönöm szépen Richárdnak és a csapatának a gondos odafigyelést szakértelmet és kedvességet.

Szabó Margit

Edinához járok váll és hát panaszok miatt masszázsra. Már az első alkalom után sokat javult és remélem pár alkalom után megszűnik 🙂 Nagyon kedves, nagyon ügyes, jó választás volt . Köszönöm 🙂

Vincze Bea

Erős hát -derék és nyaki valamint váll fájdalommal mentem Simicsku Edinához.
Fantasztikus tudással, és szakértelemmel masszirozott.
Erős és határozott kezével könnyedén enyhítette a fájdalmaim.
Közben kedvesen beszélgetett velem, és tájékoztatott az állapotomról.
Szívből köszönöm neki, és csak ajánlani tudom őt mindenkinek.

Gyüre Hajnalka

Edinához járok különféle masszázsokra. Egy végtelenül profi,kedves, lelkes szakembert ismertem meg a személyében. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!
Köszönök mindent!

Major Dóra

15 éves fiam tartásjavítása, lúdtalp, nyaki fájdalom és mozgásfejlesztése érdekében kerestük fel Richárdot, valamint jómagam nyaki porckorongsérvvel. Rettentő türelmes, kedves, empatikus, megnyugtató volt a személye. Aranyos és profi csapat dolgozik itt! Richárd az állapotfelmérésünk és kezelésük után sok hasznos tanáccsal és otthoni torna feladattal látott el Bennünket. Már be is jelentkeztünk a következő kezelésre. Szívből ajánlom másoknak is!

Dóri Brigitta

Mindig nagy örömmel tölt el, hogy Ricsi ugyanolyan emberséggel, empátiával és hozzáértéssel foglalkozik velem, mint 10-15 évvel ezelőtt. Számíthatok rá a bajban, sürgős esetben is találunk megoldást. A kezelés hatásos, tiszta szívből ajánlom mindenkinek.

Nagy Adrienne

Egy egyszerű deréktáji idegbecsípődéssel indult a történetem, ami csúnya, elhúzódó, gyulladásos állapottá alakult. Ekkor kerestem meg Richárdékat!
Nagyon szakszerű kezelésben volt részem a csapat minden tagjától! A kezeléseken túl, az okok feltárása és azok megszüntetése is fontos volt részükről, ez különösen tetszett!
Ajánlom őket mindenkinek, aki hezitálna!
10/10
Köszönöm

Sarkadi Endre

December óta járok soft laser kezelésre és első perctől kezdve csak professzionális hozzállással és segítőkészséggel találkoztam. Különösképpen Bernadettnek köszönöm a szakmai tanácsait és a felém tanusított türelmét. Az egész csapat szívvel lélekkel dolgozik, ami ebben a rohanó világunkban megnyugvást ad a hozzájuk forduló embereknek.
Szívből ajánlom őket.

Dóra

5 ***** csillag :.. kezelés. udvariasság ,kedvesség, környezet , tisztaság, rugalmasság ..
csak ajánlani tudom mindenkinek .. Köszönöm Richárdnak és Csapatának a segítséget , emberséget ! Sokszor fogunk még találkozni 🙂

Szabó Margit