Én még először jártam náluk de az első benyomás az hogy nagyon udvariasak és segítőkész az egész csapat és nagyon jól esett hogy érdeklődtek a kezelés után telefonon a hogylétemről. Köszönöm!

János

Ismét csak azt tudom leírni, hogy a lehető legjobb döntès volt Ricsihez annak idején eljönnöm és megismernem.Csak szuperlativuszokban tudok róla nyilatkozni. Ismét csodát tett a derekammal, a medencémmel és a vállammal is. Nagyon köszönöm a segítségedet Ricsi.

Tim Zsolt

Első alkalommal jártam Ricsinél!
Mindenki nagyon kedves, közvetlen és jófej volt. Csontkovácsolás és egy kis masszázs is volt első körben, senki sem erőltetett semmit, ami nagyon fájt volna. Időpont kérdésben is nagyon rugalmasak. A hely letisztult, nyugodt, csendes, kellemes a légkör. Nagyon jól éreztem magam. Van is jó pár következő időpontom egyeztetve, van mit javítani az állapotomon. Köszönöm.

Albert Tünde

A recepciós hölgy kedvessége, szépsége, gyönyörű mosolya egyből magával ragadott.
Ricsi a tapasztalatával és szaktudásával segített rajtam.
Kedves magabiztos hozzáállásával otthon és nyugodtan éreztem magam a kezelés alatt. Sok jó tanáccsal gazdagodtam az egészségem érdekében.

Posta Zoltán

Tetszik a profi hozzáállás. Tisztelettel Hunor.

Orbán Hunor

Márciusban 3 hétig volt beállva a hátam… letapadt izmok, állandó hátfájás. Ricsi nagyon sokat segített! Még néha fájdogál a hátam de sokkal jobb lett! Időnként “karbantartásra” biztosan visszanézek még.

Felföldi-Vizi Regina

Régi ismeretség a miénk Ricsivel, kb 15 éve járok hozzá kezelésre. Végtelen bizalmat érzek iránta már az első kezelés óta, szerintem ez elengedhetetlen.
Derékfájás és gerincegyensúly visszaállítása miatt kerestem fel és mint mindig már rövid időn belül érezhető volt a javulás. Szakértelme kétségtelen és szerintem Debrecenben páratlan.
Ricsi nagyon szimpatikus egyéniség, barátságos és kedves. Kellemes érzés a vele való találkozás, mert tudom, hogy törődik a problémámmal és a lehető legjobb kezekbe kerültem 🙂

Orosz Ibolya Edit

A nagyon kellemes körülmények hamar feledtetik a nehézkes megközelítést, a masszázs erős, ami az én esetemben elengedhetetlen, a masszázs pisztoly kifejezetten jó kiegészítő, szerencsére egy helyen fogom tudni igénybe venni a csontkovács kezelést is

Daróczi Péter

Minden professzionális!
A kommunikáció, tájékoztatás és a kezelés is.

Köszönök szépen mindent

Szilágyi Bèla

Imádom ezt a pasit, elmegyek nyomorékon, hazajövök egészségesen. Ez így megy 6 éve. Szerintem már menni se tudnék nélküle. Örök hála a vaskezéért.

Takács Ildikó