Barátságos környezet, kedves, segítőkész mindenki, a kezelések azonnali jótékony hatása garantált. Örülök h rátaláltam erre a team-re😊! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagy László

Ajànlàsra kerestem fel. Nagyon jol esett az elsö kezelès ès csak ajànlani tudom mindenkinek ,mèg ha csak egy àllapot felmèrèsrõl is van szò!
Kellemes környezet,nagyon kedves intelligens recepcios! Szinvonalas szolgàltatàs !!

Kiss Bali

Professzionális helyszín és remek szolgáltatás! Nagyon elégedett vagyok már az első kezeléssel is. A hangulat, a szakmai tudás és a remek hely együtt, nagyon hatásos. Biztos vagyok benne, hogy a kezelések végére visszanyerhetem a hátam és a gerincem egészségét, amit előre is köszönök!

Szőke Dániel

Richárdnál voltam, gerincproblémával. Jó volt. Jó volt az állapotom felmérése, jó a kezelés, jók a tanácsok – és hasznosak, asszem. Majd kiderül 🙂 És az is jó volt, hogy objektíven elmondta, akkor lesz értelme az újabb kezelésnek, ha előtte besegítek gyógytornával, legalább fél évet.

Ditta

Kellemes környezet, udvariasság, pontosság a jellemző. Maximálisan a beteg van a középpontban.

Hudák Ilona

Kellemes környezet, szakértő csapat, nagyon sokat segítettek nekem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Marietta

Röviden: maximális hozzáértés, profi kezelés. Ahogyan az előttem szólók is elmondták, Réka hozzáértő, alapos munkát végez. Már az első kezelés után jelentős javulásról számolhatok be. Várom a következő alkalmat!

Katalin

A GVT kezelést az utóbbi fél évben elhanyagoltam, régen jártam Ricsinél. Ismerőseimnek azt szoktam mondani, hogy nincs semmi bajom, de valójában meg minden reggel ízületi és/vagy izomfájdalmakkal ébredek. …valószínű a koromnál fogva…:-), szóval ez természetes és állandósult. Pedig nem hanyagolom el magam, mégis azt kell mondanom, hogy rendszeresen járni kell ide, mert ezen a kezelésen olyan kimozdítások érik a testet, amik alapesetben nem. Frissebb vagyok utána, jobban érzem magam.

kp

A Ceragem ágyat korábban Ricsi javasolta, hogy kezelés előtt feltétlen használjam. Ezért azóta minden esetben az előző 45 perc nálam az ágy, kicsit lazítva ezzel a kezelendő testfelületeket. De ha nem is hallgattam volna rá:-), akkor is nagyon jól esik, egy koncentrált izomerősítő gerinctorna.

kp

Minden nagyon jó!
Szuper!
Ajánlani fogok mindenkinek!

Dr.Debreceni Inessza