Excelente trabajo 👏👍💪👌

Ricardo, México

Sziasztok!Kicsit félve de jó ajánlás után rá vettem magam a kezelésre.Derék fájásal indultam neki de kiderült több hiba is van a testemben,amit korigált Richard!Azóta a derekam nagyon sokat javult és a tartásom is!Mindenkinek ajánlom!

Kiss István Zoltán

8 éves lànyommal egy kartörés utáni rehabilitációs céllal kerestük meg Szonját. Maximális odafigyeléssel, szakértelemmel és kedvességgel segítette lányomat a tökéletes felèpülés folyamatában. Nagyon hàlásak vagyunk a sok biztató szóért mert olykor nem volt könnyű. De az elért eredmény csodálatos. Szívből ajánlom mindenkinek!

Szabóné Horváth Nóra

Szuper.Ajánlani tudom mindenkinek. Én most jártam először nála de nagyon segítőkész.Mert jártam már fozikóterepiára is de az nem segített ennyit mint richárd.már jobb a felkelés az ágyból ami nagyon kínos volt reggelente.Nagyon örülök hogy tudsegitteni.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Nagyon köszönöm Richárd a segítséget.

Diviaczky Lászlóné Anikó

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!🙂
Persze a kezelés alatt voltak pontok, amikor még a könny is kicsordult a szememből, ( nem tagadom) de megéri!
Tudtam hogy értem teszi amit tesz.
A kezelés után olyan könnyűnek éreztem magam!🙂🙂🙂
Többször voltam már Ricsinél, és időnként el is fogok menni.
Az emberek nagy része megijed az árakat látva, de csak annyit tudok mondani megéri!!!
Sokkal jobb ilyenért pénzt adni, mint gyógyszereken élni!
Az egészség a legfontosabb, és azért meg tenni kell!!!🙂.

V. Anett

Minden tekintetben szuper a hely és a szolgáltatás! Sajnálom, hogy nem hamarabb találtam rá!

Julianna

Mindig, amikor már nagyon fáj, akkor kapkod az ember, hogy hová is forduljon segítségért. Bátran mondhatom, ide bármikor! És bármennyire fáj(t) is, kezelés előtt/alatt, utána csak egy rossz emlék lesz! Ricsi mindig visszahoz az “élő világba”! 🙂 És ilyenkor jövök rá, mennyire elhanyagolom sajnos néha a testemet!
Ezt a fajta segítséget nem lehet elégszer megköszönni!

Tünde

Nagyon elégedett vagyok, már jól érzem magam. Megszűntek a nagy fájdalmaim. Köszönöm szépen Ricsi a nagyszerű munkát.Biztos hogy
megyek még máskor is.

Fejérné Szabó Klára

Ma voltam a harmadik kezelésen.
Már kevésbé volt fájdalmas, Sokkal jobban érzem magam, sokat csökkent a fájdalom.
Köszönöm Ricsi!

Fejérné Szabó Klára

Első kezelésen vagyok túl,de már van eredménye,fájdalmam enyhült,könnyebben mozgok. Megbeszéltük a problémámat és csak utána látott neki a kezelésnek,utána átbeszéltük a további teendőket. Tiszta kultúrált környezet,figyelmes kedves kiszolgálás. Sokszor fogunk még találkozni.

Keczán Illés