A Gerincegyensúly Visszaállító Terápia NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! A GVT-terápia csakis előzetes időpontfoglalás után vehető igénybe. Az időpontokra kérem pontosan érkezzen!!! Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. Sajnos vannak nehezebb esetek, ezért az esetleges csúszásért előre elnézést kérek!

A már lefoglalt időpontját díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpontja előtt 24 órával teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott email üzenet alján a "Lemondás" linkre kattintva vagy hasonló módon a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linkre kattintást helyezem előnybe, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé teszi azt).

Telefonon is lemondhatja díjmentesen időpontját de csak rendelési időben. (Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek napokon 8.45-18.30-ig.) Az smsben és normál email üzenetben lemondott (Nem a lemondás linkre kattintva) időpontokat nem áll módunkban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmünk.

Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az érintett személy számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét, a nem lemondott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt.

 

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtti napon telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a GVT NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot azaz orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!