A Gerincegyensúly Visszaállító Terápia NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!  A GVT-terápia csakis előzetes időpontfoglalás után vehető igénybe. Az időpontokra kérem pontosan érkezzen, lehetőség szerint 10 perccel korábban!  Sajnos vannak nehezebb esetek, ami miatt néhány perccel később kezdjük kezelését, emiatt előre is elnézést kérek!

A Gerincegyensúly Visszaállító Terápiára (csontkovácsolásra) jelentkező új Páciensek első kezelésének díját előre ki kell fizetni átutalással vagy rendelési időben a rendelőben, amely a könnyebb esetek (20 perc-12.000 Ft) kezelési díját jelenti! A fizetési információkat a kapcsolat menüpontban találja vagy ennek az oldalnak a legalján. A már lefoglalt időpontját DÍJMENTESEN lemondani vagy módosítani legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően tudja. 24 órán belüli időpontlemondás vagy módosítás esetén a lefoglalt szolgáltatás teljes díját ki kell fizesse. 

Az időpont lemondás módjai:

1. Nyissa meg azt az emailt amit az időpont foglaláskor kapott. Kattintson az email alján található "Lemondás" fülre. Ebben az esetben a rendszer automatikusan lemondja időpontját.

2. A kezelés előtti nap reggel 5.00-kor egy kezelési időpont emlékeztető üzenetet fog kapni emailben. Amennyiben szeretné majd lemondani időpontját, annak az emailnek az alján találja majd a  "Lemondás" fület. Arra kattintva mondhatja le időpontját.

3. Telefonon is lemondhatja vagy módosíthatja időpontját, de csakis rendelési időben! (Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek napokon 8.45-18.30-ig.)

FIGYELEM!!!  Az smsben és normál email üzenetben lemondott, tehát nem az 1,2,3 pontban leírtak alapján lemondott időpontokat sajnos nem tudjuk elfogadni, ugyanis ebben a formában elkerülhetik a figyelmünk. Leginkább az 1. és 2. pontban leírt módokat preferáljuk mivel azt egy automatizált rendszer azonnal törli és más számára elérhetővé teszi.

Amennyiben az időpont lemondást mégis elmulasztja vagy helytelen módon teszi úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. Az elmulasztott lemondások díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az alábbi számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét és lakcímét, a számla kiállítása miatt.

Tudnia kell, hogy a GVT NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot azaz orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!