A gyulladás csökkentő SAFE LASER kezelés NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! A kezelést csakis előzetes időpontfoglalás után vehet igénybe. Amennyiben megérkezett, és még tart az előző kezelés, kérem várakozzon türelmesen. A már lefoglalt időpontját amennyiben le szeretné mondani, legkésőbb előző nap teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott emailben vagy a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linket preferálom, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé téve azt). Telefonon is lemondhatja időpontját legkésőbb a kezelés előtti nap. Az smsben és hagyományosan email üzenetben lemondott időpontokat nem áll módomban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmem. Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben van módom következő időpontot adni, ha az elmaradt kezelés díját előtte rendezi.

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtti nap telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy a SAFE LASER kezelés NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot azaz orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Szolgáltatásaim kiegészítő kezelések lehetnek a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!