Az Izomegyensúly Visszaállító Torna NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! A kezelés előzetes időpontfoglalás után vehető igénybe. A kezelésekre kérem időben érkezzen.

A már lefoglalt időpontját DÍJMENTESEN lemondani vagy módosítani legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően tudja, a lentebb ismertetett  módokon. 24 órán belüli időpont lemondás vagy módosítás esetén 10.000 Ft díjfizetési kötelezettsége keletkezik!

Az időpont lemondás módjai:

1. Nyissa meg azt az emailt amit az időpont foglaláskor kapott. Kattintson az email alján található "Lemondás" fülre. Ebben az esetben a rendszer automatikusan lemondja időpontját.

2. A kezelés előtti nap reggel 5.00-kor egy kezelési időpont emlékeztető üzenetet fog kapni emailben. Amennyiben szeretné majd lemondani időpontját, annak az emailnek az alján találja majd a  "Lemondás" fület. Arra kattintva mondhatja le időpontját.

3. Telefonon is lemondhatja vagy módosíthatja időpontját, de csakis rendelési időben! (Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek napokon 8.45-18.30-ig.)

FIGYELEM!!!  Az smsben és normál email üzenetben lemondott, tehát nem az 1,2,3 pontban leírtak alapján lemondott időpontokat sajnos nem tudjuk elfogadni, ugyanis ebben a formában elkerülhetik a figyelmünk. Leginkább az 1. és 2. pontban leírt módokat preferáljuk mivel azt egy automatizált rendszer azonnal törli és más számára elérhetővé teszi.

Amennyiben az időpont lemondást mégis elmulasztja vagy helytelen módon teszi úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. Az elmulasztott lemondások díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az alábbi számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét és lakcímét, a számla kiállítása miatt.

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtt legkésőbb 24 órával telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy az Izomegyensúly Visszaállító Torna szolgáltatásom NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Az alábbi szolgáltatás kiegészítő terápia lehet a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!