Az Izomegyensúly Visszaállító Torna NEM ORVOSI GYÓGYKEZELÉS!!! A kezelés előzetes időpontfoglalás után vehető igénybe. A kezelésekre kérem időben érkezzen.

A már lefoglalt időpontját díjmentesen lemondani legkésőbb a lefoglalt időpontja előtt 24 órával teheti meg a sikeres időpontfoglalásnál kapott email üzenet alján a "Lemondás" linkre kattintva vagy hasonló módon a kezelés előtti napon kapott emlékeztető email üzenet alján található "Lemondás" linkre kattintva. (Azért a LEMONDÁS linkre kattintást kérem, mert akkor a rendszer automatikusan törli és felszabadítja lemondott időpontját, ezzel más számára azonnal elérhetővé teszi azt).

Telefonon is lemondhatja díjmentesen időpontját de csak rendelési időben. (Rendelési idő: hétfő-szerda-péntek napokon 8.45-18.30-ig.) Az smsben és normál email üzenetben lemondott (Nem a lemondás linkre kattintva) időpontokat nem áll módunkban elfogadni, ugyanis könnyen elkerülheti a figyelmünk.

Amennyiben a lemondást mégis elmulasztja, úgy legközelebb csak abban az esetben áll módunkban következő időpontot adni, amennyiben az elmaradt kezelés díját előtte rendezte. A nem lemondott időpontok díját rendezheti személyesen rendelési időben, vagy átutalással az érintett személy számlaszámára: Balog Richárd OTP Bank: 11773054-00616258. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni nevét, a nem lemondott időpont idejét és a lakcímét, a számla kiállítása miatt.

 

Kérek mindenkit időpontjára pontosan érkezzen! Tartsuk tiszteletben egymás idejét! Lemondási szándékát a lefoglalt időpontja előtt legkésőbb 24 órával telefonon vagy a foglalási emailben a lemondás fülre kattintva teheti meg. Azért nagyon fontos, hogy ezt időben megtegye, mert így mások is tudnak élni a felszabadult időponttal.

Tudnia kell, hogy az Izomegyensúly Visszaállító Torna szolgáltatásom NEM helyettesít szakorvosi vizsgálatot és orvosi ellátást. Nem gyógykezelés! Az alábbi szolgáltatás kiegészítő terápia lehet a konzervatív, konvencionális nyugati orvoslás mellett, amennyiben kezelőorvosa is beleegyezett!