A cellulit masszázs legfőbb célja a narancsbőr által érintett területek állapotának helyreállítása, a kezelt testfelületek felszínének egyenletesebbé, simábbá tétele. A női test egyes részein, mégpedig a comb, csípő, has és fenék részeken raktározódik a leggyakrabban nagy mennyiségű zsírszövet, amitől elég nehéz megszabadulni.
Mindezek mellett jó hatással van az egész szervezet működésére, mivel elősegíti a test méregtelenítési folyamatait. Hatással van a bőr szerkezetére, a bőr alatti zsírra, izmokra. Ezen túlmenően kezeli a kötőszövet rendellenességeit, melynek külső megnyilvánulása a narancsbőr. Egy professzionális, jól megtervezett kezelés. Minden olyan személy részére is ajánlott, aki szeretné elkerülni a narancsbőrt, vagy már a meglévőt eltüntetni. Minél korábban elkezdünk harcolni a narancsbőr ellen, annál könnyebben és gyorsabban szabadulunk meg tőle. Már egy alkalom után is látszik a bőr változása, javul a feszessége, simábbá válik.

Mi történik a cellulit masszázs során?

    Speciális hatóanyagú krémmel erőteljes, ún. zsírtörő masszázsfogásokkal lazítjuk a bőr alatti kötőszövetet, ezáltal segítjük a salakanyagok felszabadulását. A nyirokkeringés irányába történő masszázs segít a káros anyagok szervezetből való kiürülését. A masszázs erőteljes fogásai sajnos némi kellemetlenséggel járnak. Általában az első 2-3 kezelés kellemetlenebb szokott lenni, de utána a szervezet megszokja és a továbbiakban már nem lesz kellemetlen a kezelés.
    A masszázs végén a kezelt felületet speciális fóliával tekerjük be és 20 percig rajta hagyjuk. Ezen idő alatt a bőrbe vitt hatóanyagok jótékonyan fejtik ki hatásukat. Közben a kezdeti kellemetlen masszázsélményt egy kellemes hát masszázzsal egyenlítjük ki.

A narancsbőr teljesen eltüntethető, ha követi a kezelési tanácsokat és rendszeresen jár kezelésekre. Ajánlott kezelési tanácsok a terápia mellett: bő folyadékbevitel, több testmozgás, szénhidrát csökkentése, kerülése. Ezekkel sokkal gyorsabban elérjük a kívánt eredményt.

CELLULIT MASSZÁZS KÖPÖLYTERÁPIÁVAL

Először olajjal, fahéj, gyömbér, paprikakrém, kimondottan cellulit olajokkal dolgozzuk el a bőr felszínén, illetve speciális masszázstechnikát alkalmazunk kézzel.

Ezután köpölyözéssel eloszlatjuk a lerakódott zsírréteget a nyirokkeringés irányába.

Ellenjavallat:

  • Magas vérnyomás esetén
  • Fertőző betegségben szenvedők
  • Daganatos betegségben szenvedők
  • Várandós anyukák
  • Menstruáció legerősebb napjai